Privacy policy

Goat Shop respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Goat Shop zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling.

Bescherming Persoonsgegevens:

Wanneer je iets bij ons bestelt willen wij niet dat iemand er met jouw persoonsgegevens vandoor gaat. Daarom doen we er alles aan om jouw privé-gegevens ook echt privé te houden.

Goat Shop slaat je persoonlijke gegevens op in een beveiligde database en wij geven je informatie niet door aan derden voor commerciële doeleinden. Om je bestelling zo goed mogelijk te verwerken, hebben we wel eerst jouw gegevens nodig.

Goat Shop is de verantwoordelijke in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Wanneer je inzage wilt in de persoonsgegevens die Goat Shop over jou heeft vastgelegd of wanneer je gegevens wilt wijzigen omdat deze onjuist of onvolledig zijn, of deze wilt laten verwijderen of afschermen dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij zullen binnen één week mededelen welke persoongegevens wij verwerkt of eventueel kunnen verwijderen, afschermen of verbeteren.

Voor- en achternaam

Wij gebruiken de voor- en achternaam om de bestelling bij de juiste persoon af te leveren.

Adres en woonplaats

Wij gebruiken de adresgegevens om de bestelling op het juiste adres te laten afleveren.

Telefoonnummer

Mochten wij je willen informeren over je bestelling, dan doen wij dit telefonisch of per e-mail.

Betaalgegevens

Je betaalgegevens worden door middel van een beveiligde verbinding rechtstreeks naar de bank verstuurd, wij slaan deze dus niet op. De bank vertelt ons daarna alleen of je betaling gelukt is. Mocht je iets terugsturen, dan zullen wij je vragen om je betaalgegevens zodat wij het aankoopbedrag terug kunnen storten.

E-mailadres

Bij elke bestelling ontvang je van ons, zodra wij je bestelling ontvangen hebben, een bevestiging per e-mail. Zodra je bestelling klaar staat om verstuurd te worden ontvang je nogmaals een e-mail, daarin vind je bijvoorbeeld de Track & Trace code van jouw bestelling.

Wanneer wij online advertenties aan je tonen

Wij adverteren met onze producten op andere websites en social media-platformen. Als wij dat doen, verwerken wij de volgende gegevens.

  • Je klikgedrag op online advertenties
  • Je IP-adres of advertentie-ID

Als je klikt op een onlineadvertentie voor onze producten (bv. op Facebook) dan leggen wij op onze website vast dat je hebt geklikt op een advertentie en waar de betreffende advertentie getoond werd. Als je akkoord hebt gegeven voor het ontvangen van de e-mailnieuwsbrief dan kunnen wij je op grond van je e-mailadres indelen in een publiek (‘audience’) dat wij aan een social media-platform opgeven om een advertentie aan je te tonen of juist om ervoor te zorgen dat die advertentie niet getoond wordt. Dat doen wij bijvoorbeeld als je interesse hebt getoond in een product op onze website, maar dat je (nog) niet hebt gekocht) of juist als je meerdere keren een specifiek product hebt gekocht. Wij verwerken deze persoonsgegevens alleen als je toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van de cookies die aan de betreffende verwerkingen zijn verbonden.

Privacybeleid:

Goat Shop zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren. Je persoonlijke gegevens zijn veilig bij Goat Shop. Wij waarderen het vertrouwen dat jij in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met je gegevens omgaan. Je gegevens zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld conform wetgeving.

Indien je nog vragen hebt over het Privacybeleid van Goat Shop kun je altijd even contact met ons opnemen tijdens openingstijden via het contactformulier.